Min manuella växellåda har lagats

Hejsan allt gott folk och välkomna ska ni vara till ett rykande färskt inlägg. Först av allt hoppas jag er vecka varit bra på alla de sätt och vis och att ni har ett par dagars välförtjänt ledighet att se fram mot nu så här när vi går mot helg. Jag har några saker jag ska ta upp med er innan jag stänger bloggen för dagen och till att börja med ska jag prata med er om en bilverkstad på Södermalm som lagade min manuella växellåda. 

Jag har en gammal underbar bil. För de mesta tar jag bussen och tunnelbanan men ibland blir det en tur ut till skog och natur. Ni vet hur det är när man bor i den brusande storstan, då vill man komma ut till tystnaden i naturen så det är därför jag har bilen mest skulle jag säga, för att kunna fly storstan en timme eller två. Det är en gammal bil så den krånglar ibland och då har jag alltid lämnat bilen till denna bilverkstad på Södermalm som heter Södermalms Bil & Gummi. Det är så trygt att ha ”sin” vekstad som man litar på. Eftersom jag är en trogen och lojal kund till Södermalms Bil & Gummi finns det ingen anledning att välja en annan bilverkstad, man ska inte ändra på saker som fungerar. Om ni behöver bilvård på Södermalm av det ena eller andra slaget, det kan vara allt ifrån försäljning av däck, däckförvaring och service så tror jag att ni kommer att bli nöjda med hjälpen som ni kan få av Södermalms Bil & Gummi. Det här företagets högsta prioritet är att kunderna ska bli så nöjda som möjligt och skulle någon mot förmodan inte bli nöjd så får de det som de inte var nöjda med åtgärdat.