R Holms bygg

God dagens alla mina läsare och välkomna till bloggen. Hur har ni det idag? Själv har jag det bara bra och jag tänkte att jag skulle berätta om hur det gick till när jag skulle bygga till min villa för att ändra om planlösningen och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er om ni precis som jag planerar att bygga om eller bygga till och behöver professionell hjälp inom bygg i Lund. Vanligtvis bloggar jag om min älskade bil men i det här inlägget ska jag berätta att företaget som hjälpte mig att bygga till så jag fick en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet heter Holms bygg. 

 

Det var min bästa vän som rekommenderade mig att ta kontakt med Holms bygg. Min vän hade själv anlitat Holms bygg och hade bara gott att säga om dem och även jag måste säga nu med facit i hand att det är ett mycket bra företag. Det var en bra rekommendation som jag fick av min granne och jag tänkte att jag i det här inlägget därför ville skicka denna rekommendation vidare till er som söker hjälp inom bygg här i Lund. Snickarna på Holms bygg har en omfattande expertis av sådant som är byggrelaterat för de har jobbat inom branschen i många år. De har en bra kundservice på det här företaget och för dem spelar det ingen roll om du behöver mycket eller litet hjälp, de försöker hjälpa alla. Jag tycker det är bra att få dela med mig till er om företag som verkligen har någonting bra att erbjuda och detta har de på Holms bygg. Dessutom är det prisvärt att ta hjälp av dem.