Kontorsstäd i Jönköping

Städningen av min bilhandel är vad det här inlägget ska handla om. Det måste vara rent och snyggt för att kunderna ska få ett bra intryck annars vill de inte handla av mig. Jag har en riktigt stor bilhandel i ett industriområde och på kontoret på andra våningen är det att göra också, till och med så mycket att vi inte hinner att städa vare sig där eller nere i bilhallen, men vi får å andra sidan numera hjälp med städningen av firman Bj Städ, en firma för alla som behöver hjälp med kontorsstäd i Jönköping, även i Mullsjö kan denna städfirma hjälpa till. 

Det jag tycker särskilt bra om med Bj Städ är givetvis att de städar så bra men det förstår ni väl utan att jag ens behöver säga det, det är deras kommunikation med mig som äger den här bilhandeln som är oerhört bra. De är alltid noga med att höra med mig om jag har några särskilda behov eller önskemål, det händer att det behövs städas extra i något utrymme exempelvis, men har jag inga särskilda behov så kör de på som planerat, för de har ett städschema de följer när de kommer hit en gång i veckan. Faktiskt så händer det att jag får ringa in dem på extrapass också. I förra veckan var det extra många kunder som traskade runt i butiken och på grund av det dåliga vädret fick med sig en hel del smuts som grus och höstlöv in i bilhallen, så kan ni tänka er hur det såg ut när de provkört bilarna. Det är en himla tur att jag får hjälp av Bj Städ, och befinner du dig i Mulljö eller Jönköping och behöver kontorsstäd så tycker jag verkligen att du ska ringa till Bj Städ.